Het nieuwe album ‘De Allerbeste Feest Hits!’ van Marco de Hollander is uitgekomen.

12 tracks waaronder ‘We zullen doorgaan’, ‘Dit wordt een avond’ en ‘Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht’ zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht. Het ‘rode’ exemplaar is de eerste uit een reeks van 3 komende verzamelaars ( rood, wit, blauw). ‘De Allerbeste Feest Hits!’ is verkrijgbaar via alle digitale platformen en via Bol.com.
Een écht Marco de Hollander feestalbum, waar de positiviteit en energie vanaf straalt. Met deze top productie zal ‘De Koning van de Polonaise’ (waar mogelijk) de boel ouderwets op zijn kop zetten.
Marco de Hollander staat er om bekend dat hij met zijn repertoire keuze niet de massa volgt. Het enige wat hij volgt is zijn hart. Marco maakt muziek waar zijn fans om vragen en waar hij zelf voor 200% achter staat.