Kleine vlinder

Kleine vlinder

In het afgelopen onstuimige half jaar heeft Marco de Hollander niet stil gezeten. Thuisconcerten, bruiloften, uitvaarten, kleinschalige evenementen, waar mogelijk was Marco er voor zijn grote schare fans. Het viel de zanger op dat voor veel mensen de vlinder een speciale betekenis heeft. Hij zag het prachtige gekleurde insect terug in woonkamers, in tuinen, op kleding, op kaarten en ga zo maar door. ”Als mensen een vlinder zien, doet het ze denken aan hun dierbaren” aldus de zanger.
Met dit verhaal ging Marco de Hollander naar zijn tekstschrijver/ producer Emile Hartkamp. Als geen ander schreef de befaamde tekstdichter er een prachtig lied over met de titel ‘Kleine Vlinder’. In samenwerking met producer Norus Padidar is het een fantastische productie geworden.
De clip is opgenomen in het nostalgische Nieuwkoop. Doormiddel van 3D animatie effecten vliegt dé vlinder als rode draad door de unieke video.

De single is uitgebracht door platenmaatschappij NRGY Music uit Hilversum.