Contact

Marco de Hollander wordt ook wel de “Vrolijkste Volkszanger van Nederland” genoemd.

Marco de Hollander weet met zijn oer Hollandse repertoire het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen.

Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop. Wanneer er een feestgarantie zou bestaan, dan zouden wij het geven op een optreden van Marco de Hollander.

Met talloze singles in zijn muziekportefeuille is Marco de Hollander één van de meest gevraagde feestartiesten van Nederland.

Een greep uit de hits van Marco de Hollander;

Liefde in m’n bol * Ik kan niet wachten * Totaal van slag * Kleine Vlinder * Zo is het leven * We zullen doorgaan * Liefde in je ogen * Een en al geluk * Dit wordt een avond * Ik voel me gelukkig * Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht * Samen met jou * Geniet van de zon * Bij jou in je hart * Droomprins * Jij bent de leukste * Twee armen en een zoen * Achter de Wolken * Blijf gewoon jezelf * Over een uur * Zet de boel maar op zijn kop * Mijn Vriend * Echte Vriendschap * Gooi nog een keer de glazen vol * Er is een wonder geschied * Het leven is te mooi * Rood zijn de Rozen * Kom je naar het feest * Kaarslicht en Rode Wijn * De Sneeuwwals * Speel nog een liedje Orgelman * Lekker Ding.

Bekende Artiesten.nl
info@bekendeartiesten.nl
Tel: +31 (0)78 – 673 77 33

Buiten kantooruren:
Tel: +31 (0)6 – 221 046 18