Seniorenshow

De vrolijkste volkszanger van Nederland trakteert het publiek op herkenbare Hollandse hits en uiteraard de liedjes uit lang vervlogen jaren. In een prachtig samengesteld programma van 2 x 30 minuten passeren mooie luister liedjes en heerlijke meezingers de revue.

Een greep uit het repertoire van Marco de Hollander:

Titels als: Foxie Foxtrot, Bedankt lieve ouders, Op de woelige baren, Heb je even voor mij, Huilen is voor jou te laat, Rode rozen, Daar bij die molen, De woonboot et cetera.

Liedjes van: Ronnie Tober, Vader Abraham, Corry Konings, Frans Bauer, de Havenzangers, de Vrijbuiters, Zangeres Zonder Naam, Johnny Hoes et cetera.

Marco de Hollander beschikt over een professionele geluidsinstallatie en het volumeniveau hiervan gaat altijd in goed overleg met de klant.

Meer informatie? bel de Bekendeartiesten.nl informatie lijn : 078-6737733

Deze Senioren Meezing Show van Marco de Hollander is bij uitstek geschikt voor verzorgings- en verpleegtehuizen, zorgcentra, seniorenmiddagen, dorpsfeesten, wijk- en buurtcentra, 55+ woongemeenschappen, ouderenmiddagen, zorginstellingen, boottochten, seniorenprogramma, jubilaris- en afscheidsfeesten, verjaardagen, activiteitencentra maar ook voor mensen met een beperking en gehandicapten instellingen.