Geen Concert, wel Feestweek!

Door de corona maatregelen is het voor het team van Marco de Hollander niet mogelijk om het geplande concert, dat al eerder werd opgeschoven van 8 april, naar 05 juli doorgang te geven.
Toch is er een passende oplossing. Van 15 tot en met 19 juni zal Marco 10 shows geven in Avifauna te Alphen aan den Rijn. Per dag zal de populaire volkszanger 2 shows geven. Een middag en avond editie. De middagshow start 15.00 uur en de avond show om 19.00 uur.
Mensen die al kaarten hadden, kunnen deze om laten zetten en mensen die erbij willen zijn kunnen proberen de laatste plekken te bemachtigen door te mailen naar info@marcodehollander.nl
In de pauze zullen de fans getrakteerd worden op een luxe borrelplank. Marco zal de fans zijn mooiste liedjes laten horen en veel gezellige meezingers.
Per show zullen volgens de RIVM richtlijnen maar 30 personen aanwezig mogen zijn. Verder gelden ook de landelijke maatregelen. Maar als iedereen zich daar aan houdt, dan wordt het weer na lange tijd, ongekend genieten.
Locatie: Avifauna te Alphen aan den Rijn.
Kaarten 25,00 euro inclusief luxe borrelplank
Van 15 tot en met 19 juni.
Middagshow deur open 14.30 uur show start 15.00 uur
Avondshow deur open 18.30 uur show start 19.00 uur
Vragen mail info@marcodehollander.nl