Zo Is het Leven

Ter Aar – Als er iemand is die weet hoe je een feestje bouwt, dan is het Marco de Hollander.
Mede dankzij zijn hits ‘Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht’ en ‘Dit Wordt Een Avond’ ontving hij zelfs de titel ‘Koning van de Polonaise’.

Maar feest is niet louter polonaise, het kan ook meedeinen en meezingen zijn. Dit zal Marco de Hollander aantonen met zijn nieuwe single ‘Zo Is Het Leven’. Afgelopen weken is Marco de studio ingedoken met niemand minder dan Emile Hartkamp en Norus Padidar. Deze virtuozen zijn verantwoordelijk voor de grote hits van onder andere René Froger, Frans Bauer en Jannes. ‘Zo Is Het Leven’ is uit het leven gegrepen, iedereen maakt het mee “geluk en een beetje verdriet”.

Een heerlijke wals waarop je, met kippenvel op je huid, meedeint en zonder twijfel meezingt. Met dit resultaat uit de befaamde Goldstar Studio zal de zanger nog meer liefhebbers van het Nederlandse lied weten te bereiken. De single is uitgebracht door platenmaatschappij NRGY Music uit Hilversum. Op zaterdag 18 april staat Marco in Theater Flora te Boskoop voor ‘Live In Concert 3’. Naast de avondshow, is door de geweldige voorverkoop nu ook een middag editie toegevoegd. Info kaarten 0172 604016.