SterrenGala Vrijdagavond 20 oktober

Vrijdag 20 oktober zal wederom ´SterrenGala´ van Marco de Hollander plaatsvinden. Dit jaar zelds twee edities! Vertrouwd bieden we een groot scala aan zitplaatsen en zorgen we voor een mooie dansvloer.  Wie zullen er dit jaar optreden? Op vrijdagavond: Stef Ekkel, De Alpenzusjes, Dennie Christian, Jaman, Randy Voet, Vinzzent, Ronnie Tober en uiteraard is Marco de Hollander zelf de rode draad. Presentatie Elmar Bus.
De zaal gaat open om 18:30 uur en de show zal starten om 20:00 uur tot 00.15 uur. Locatie: Milandhof te Zegveld.
Kaarten reserveren a 30,00 euro via kaarten@marcodehollander.nl of direct online https://webwinkel.marcodehollander.nl/tickets . Via een betaalverzoek, ontvangt u per direct een reservering. Gekochte kaarten kunnen niet worden terug genomen!