Ook 2023 staat weer volop in het tekenen van muzikale feesten op het water. De eerste tochten zijn vastgezet, om de fans te laten genieten van het groene hart! Twee tochten op één dag! Uniek in Nederland. Met elke tocht, een andere route en andere gast artiest. Er wordt gevaren met de ‘River Queen’. River Queen. Met dit prachtige, luxe schip wordt elke vaartocht een succes. Laat u verrassen door het bijzondere uitzicht vanuit de ruime lounge met 360 graden panoramaraam. Het moderne schip leent zich perfect voor een onvergetelijk feest op de boot. Aan boord heeft u alle ruimte om te genieten van een mooie beleving op het water. Uiteraard onder het genot van een hapje uit de ruime keuken. Uiteraard kunt u een koud (of warm) drankje aan de gezellige bar te bestellen.

Data* 29 maart Editie 1* 14.00 – 17.00 uur

Met optredens van Marco de Hollander en als gast Tamara Tol. Opstappen 13.30 uur.

* 29 maart Editie 2 * 18.00 – 21.00 uur

Met optredens van Marco de Hollander en als gast Gino Graus. Opstappen 17.30 uur.

Opstapplaats Zijldijk te Leiderdorp. Onderweg bieden wij u een heerlijke kop soep aan en zal een broodje kroket niet ontbreken! Kaarten per stuk 35,00 euro. Verkrijgbaar via 06 11000474. Vanaf nu te bestellen.