🌲

Het Mooiste Kerstfeest

🌲

Laat je op 08 december onderdompelen in de ultieme kerstsfeer met de allermooiste kerstshow van 2022!Volkszanger Marco de Hollander laat kerstklassiekers van toen en nu de revue passeren in de prachtige ‘Onze Lieve Vrouwe Hemelvaart’ kerk van Nieuwkoop die geheel in kerststijl is gehuld.Ook zijn mooiste levensliedjes uit de afgelopen 20 jaar zal hij voor u zingen. Kerstmis viert Marco het liefst met zijn dierbare fans en liefhebbers van het Nederlandse lied. Vandaar dat ook een tweetal bevriende artiesten het podium zal betreden. Grootheid Ronnie Tober zal unieke kerstliedjes zingen en uit België komt de altijd prachtig zingende Mieke! Verder zal het koor Horizon ook aanwezig zijn.Na afloop van de show is er een gezellig samenzijn. Mis deze unieke kerstshow niet en bestel je kaarten op tijd.Kaarten: 20 euro alleen in de voorverkoop.Bel 06 11000474 of mail Kaarten@MarcodeHollander.nlLocatie: Dorpsstraat 35 te Nieuwkoop.Kerk open om 19.00 uur.De show start om 19.30 uur.