Home

Eén en al geluk voor Marco!
Donderdag 24 Januari 2019

De langste polonaises en de gezelligste walsen… We zien het wekelijks, bijna dagelijks voorbij komen op de social media kanalen van Marco de Hollander. Het is een gegeven dat Marco, met zijn repertoire keuze, niet de massa volgt.
Met zijn nieuwste single “Eén en al Geluk” zet de zanger een stap buiten zijn comfortzone. Een volledig nieuwe productie gearrangeerd door Hans Aalbers en met een tekst van Tom Peters. De single heeft,  met zijn prachtige live blazerspartijen, duidelijke Dixieland invloeden. Samen met de liefdevolle tekst straalt het geheel één en al sfeer én gezelligheid uit. De single zal zeer zeker een breed publiek aanspreken.

High tea met fans
Vrijdag 11 Januari 2019

Zaterdag 11 mei 2019 van 12.00 tot 15.00 uur een exclusieve samenkomst van de trouwe fans. Dit doormiddel van een exclusief optreden, high tea en wat leuke surprises! Een high tea is een lichte maaltijd waarbij men allerlei kleine hartige en zoete hapjes eet onder het genot van koppen thee. Opgeven kan
tot 06 mei 2019. Deze middag vind plaats in De Eerste Aanleg te Nieuwkoop.
Kosten all incl. 25,00 p.p. compleet verzorgt. Bel voor meer informatie of opgeven 0172604016.

Varen met Marco
Vrijdag 11 Januari 2019

Marco de Hollander neemt zondag 23 juni de liefhebbers van het Nederlandse lied mee voor een onvergetelijke, muzikale bootshow. Er wordt gevaren door het mooie Groene Hart van Nederland. Aan boord wordt iedereen verrast met diverse gezellige optredens.
Er zijn per dag twee tochten! Eerste tocht is van 11.30 tot 15.00 uur en de tweede tocht is van 15.30 tot 19.00 uur. Gasten tijdens de eerste tocht zijn; Charlene en Randy Voet. Gasten tijdens de tweede tocht zijn; Patrick van der Corput en Susanna Veldmeijer.
Tijdens elke tocht krijgen de gasten een gratis bingo en loterij aangeboden. Opstappen; Onder de Albert Schweitzerbrug, Oudhoornseweg 102 te Alphen aan den Rijn, Opstappen eerste tocht om 11.00 uur. Opstappen tweede tocht om 15.15 uur Fans die beiden tochten willen doen, kunnen op hun eigen plek blijven zitten! Kaarten 25,00 euro per persoon, alleen in de voorverkoop via 0172 604016.

Record aantal bezoekers voor SterrenGala
Dinsdag 30 Oktober 2018

Marco de Hollander kan terugkijken op een zeer geslaagde editie van het Hollandse ‘SterrenGala 2018’. Met een record aantal verkochte kaarten stonden zaterdag 27 oktober de grootste artiesten op het podium van de compleet uitverkochte sportcentrum Nieuwkoop . Het publiek kwam uit het gehele land en de touringcars stonden rijen dik voor het complex.

Presentator Elmar Bus presenteerde op eigen professionele manier het gala. Marco de Hollander beet het spits af met een geweldig optreden. Vervolgens was het de beurt aan Johan Heuser en Mieke. Hun hits werden door iedereen meegezongen. Daarna was het wederom aan gastheer Marco de Hollander die de bühne betrad om liedjes van zijn nieuwste album te zingen. Hij had ook een primeur voor de fans “In 2019 ga ik een groots concert geven in de kerk van Schiedam, Marco bij Kaarslicht” aldus de trotse De Hollander.
Er volgde geweldige optredens van Ronnie Tober, Vinzzent en Erna Temming. Het publiek genoot zichtbaar! Rond 23.00 uur gaf Marco de Hollander zelf een mini concert.
Het lukte Marco zelf om de zaal compleet op zijn kop te zetten, en het sportcentrum veranderden in één feestende massa!
Klapstuk van de avond was Jannes. Jannes kwam in een warm bad terecht, het publiek zong uitbundig mee met zijn grote hits.
Na afloop was Marco maar wat trots op het geslaagde gala. “Het was fantastisch. Al mijn collega’s die hier hebben gestraald en de overweldigende reacties van het publiek. Ik ben super blij!”. Volgens Marco de Hollander is het Sterrengala voor iedereen steevast een hoogtepunt.
“Ieder jaar proberen we er weer een feest van te maken en dat is ook dit jaar weer gelukt, op naar 2019!”


SterrenGala 27 oktober uitverkocht!
Maandag 15 Oktober 2018

Op 27 oktober pakt Marco de Hollander weer groots uit. In een uitverkochte Sportcentrum Nieuwkoop te Nieuwkoop, ontvangt hij ’s avonds 1000 bezoekers die een unieke avond gaan beleven. “Niet eerder was dit evenement zo snel uitverkocht” vertelt Marco trots. De avond zal een feest der herkenning worden voor de bezoekers. Marco heeft namelijk heel veel top artiesten uitgenodigd  zoals Jannes, Marianne Weber, Vinzzent, Johan Heuser, Ronnie Tober, Erna Temming en vele anderen.

In de middag ontvangt Marco ruim 500 mensen met een ‘beperking’. Zij zijn uitgenodigd om een onvergetelijke middag te beleven. “Al jaren organiseer ik dit voor deze geweldige doelgroep en ook dit jaar pakken we uit met gasten als bijv. Wesley Klein en Dany Froger”.

De avond start om 19.00 uur en de show start om 20.00 uur. 


 
Nieuw!
Laatste Video`s