Home

Dit wordt een avond...
Woensdag 7 Februari 2018

2017 was een geweldig jaar voor Marco de Hollander. Zijn singles “Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht”, “Ik Voel Me Gelukkig” en “Een Hart Van Goud” werden in totaal 500.000 keer gestreamd op Spotify, hadden 150.000 views op YouTube en stonden meer dan 30 weken in de Nederlandse hitlijsten. Afgelopen jaar was Marco meer dan 200 keer op het podium te zien met als hoogtepunten zijn eerste theaterconcert in Theater Castellum te Alphen aan den Rijn, het jaarlijkse Sterrengala, Dutch Valley festival en het Mega Piraten Festijn in het Gelredome te Arnhem.
Marco de Hollander belooft deze prachtige prestaties in 2018 minimaal te evenaren.
Zijn eerste single van het jaar “Dit Wordt Een Avond” is een meezinger van de bovenste plank. Producer Tom Peters (NRGY Music) is samen met Hans Aalbers en Ronald Moonen verantwoordelijk voor het verbluffende eindresultaat.
De videoclip van deze feestsingle is opgenomen in een sfeervol Amsterdam bij nacht.

Marco de Hollander wint Koos Alberts-award
Maandag 15 Januari 2018

Marco de Hollander heeft een Koos Alberts-award gewonnen. De populaire volks zanger uit Ter Aar was genomineerd in de categorie Zuid-Holland. Marco droeg de prijs op aan zijn trotse ouders Henk en Hilda.
De Koos Alberts-award wordt uitgereikt aan artiesten die zich inzetten voor het Nederlandse lied. De Hollander was met zijn hele familie afgereisd naar Uitgeest om de prijs in ontvangst te nemen. ,,Mijn vader is één van de grootste fans van Koos Alberts. Koos heeft het eerste album van Frans Bauer uitgereikt, bij ons in De Vlinder. Later heeft hij ook mijn eerste album uitgereikt. Dat zijn toch de leuke momenten.”  “Een paar jaar geleden had ik al de eer om met Koos een duet te zingen, het is een icoon en ben trots op zijn doorzettingsvermogen” vult De Hollander aan.
Marco viert het winnen van de award met zijn fans tijdens zijn optreden in Theater Castellum te Alphen aan den Rijn op 25 mei.  Kaarten voor zijn theaterconcert bestel : www.marcodehollander.nl 


Op vakantie met Marco
Donderdag 23 November 2017

Reis samen met Marco de Hollander naar de Zeeuwse kust en geniet volop van de Zeeuwse gezelligheid, muziek en sfeer. Samen met Marco bezoekt u Middelburg, Goes en Zierikzee en maakt u een boottocht om de zeehonden te spotten. Ook brengt u een bezoek aan de Oesterij in het Zeeuwse Yerseke, waar u van alles te weten komt over de Zeeuwse schaal- en schelpdieren. Uiteraard kan er ook geproefd worden. Tijdens deze 3-daagse busreis verblijft u in het 4* Van der Valk Hotel Goes.
Inclusief
•Vervoer per luxe touringcar van Van der Valk Vakanties 
•Reisbegeleiding Van der Valk Vakanties 
•2 overnachting in het Van der Valk Hotel Goes op basis van logies ontbijt 
•Toeristenbelasting 
•Koffie/thee met bolus in het Van der Valk Hotel Goes 
•Diner in Restaurant Werelt 
•Diner in Van der Valk Hotel Goes 
•Feestavond Goederenloods 
•Feestavond Van der Valk Hotel Goes 
•Boottocht Zeehondensafari Zierikzee – St Annaland 
•Bezoek Oesterij Yerseke inclusief rondleiding, soep, glaasje wijn of frisdrank en een oester 
•Live radio uitzending Marco de Hollander op 27 en 28 januari 
Opstapplaatsen
•Alphen aan den Rijn - Vogelpark Avifauna 
•Rotterdam - Metrostation Capelse Brug 
Verdere info bel 0172 469696

Een Hart Van Goud
Woensdag 15 November 2017

"Een Hart Van Goud" de nieuwe single van Marco de Hollander
Na de succesvolle feestsingles “Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht” en “Ik Voel Me Gelukkig” komt Marco de Hollander nu met de wondermooie single “Een Hart Van Goud”. Een volkse plaat pur sang, waarmee hij zijn schare fans zonder enige twijfel een bijzonder groot plezier zal doen. “Ieder mens zoekt warmte in zijn leven” is naast de openingszin van de single ook een belangrijk motto in Marco’s leven. De band met familie, vrienden en trouwe fans staat onvoorwaardelijk op de eerste plaats in zijn leven.
Peter van Noort, de tekstschrijver van deze single, schreef eerder voor onder andere Will Tura en John West. “Een Hart Van Goud” is opgenomen in de studio van Hans Aalbers en geproduceerd door Tom Peters van NRGY Music.
Zanger Marco de Hollander boek je rechtstreeks via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

Sieneke reikt Marco's album uit
Donderdag 2 November 2017

Tijdens het jaarlijkse ‘Sterren Gala’ in Sporthal De Vlinder in Ter Aar heeft Sieneke Peeters zaterdagavond 28 oktober het eerste exemplaar mogen uitreiken van het nieuwe album “Leef Je Droom” van Marco de Hollander.  Het album dat is opgenomen bij Hans Aalbers in Nederhorst ten Berg heeft 14 track met echte Marco de Hollander liedjes.


Op het album staan 3 leuke medleys zoals ‘De sfeer van toen’, ‘Zwieren en zwaaien’ en ‘Feest lekker mee’ medley.  Op het album staat ook een duet met Ronnie Tober, samen zingen ze een oude Ronnie Tober hit ‘Leven met jou’. Natuurlijk staan er nog 9 andere liedjes op en de laatst uitgebrachte single ‘Ik voel me gelukkig’ die nog steeds veel op de radio zenders te horen is.

Het ‘Sterren Gala’ dat voor de laatste keer werd gehouden in Sporthal de Vlinder was weer één groot succes.   Met een kleine 1000 bezoekers was het evenement geheel uitverkocht!  De fans van Het Nederlandse Lied konden naast hun eigen Marco de Hollander genieten van optredens van Perry Zuidam, Tamara Tol, Koos Alberts, De Alpenzusjes, Frans Duijts en Sieneke.  Op uitnodiging van gastheer Marco de Hollander kwam ook Stella Bos haar hit ‘De geboorte van mijn kleinkind’ zingen speciaal voor zijn ouders en zus i.v.m. de geboorte van zijn nichtje.

Inmiddels heeft Marco bekend gemaakt dat het Sterren Gala 2018 gehouden zal worden op 27 oktober 2018 in Sportcentrum Nieuwkoop.  Marco gaat hier groot uitpakken met o.a. Jannes en Marianne Weber.

 
Nieuw!
Laatste Video`s