Home

Op vakantie met Marco
Donderdag 23 November 2017

Reis samen met Marco de Hollander naar de Zeeuwse kust en geniet volop van de Zeeuwse gezelligheid, muziek en sfeer. Samen met Marco bezoekt u Middelburg, Goes en Zierikzee en maakt u een boottocht om de zeehonden te spotten. Ook brengt u een bezoek aan de Oesterij in het Zeeuwse Yerseke, waar u van alles te weten komt over de Zeeuwse schaal- en schelpdieren. Uiteraard kan er ook geproefd worden. Tijdens deze 3-daagse busreis verblijft u in het 4* Van der Valk Hotel Goes.
Inclusief
•Vervoer per luxe touringcar van Van der Valk Vakanties 
•Reisbegeleiding Van der Valk Vakanties 
•2 overnachting in het Van der Valk Hotel Goes op basis van logies ontbijt 
•Toeristenbelasting 
•Koffie/thee met bolus in het Van der Valk Hotel Goes 
•Diner in Restaurant Werelt 
•Diner in Van der Valk Hotel Goes 
•Feestavond Goederenloods 
•Feestavond Van der Valk Hotel Goes 
•Boottocht Zeehondensafari Zierikzee – St Annaland 
•Bezoek Oesterij Yerseke inclusief rondleiding, soep, glaasje wijn of frisdrank en een oester 
•Live radio uitzending Marco de Hollander op 27 en 28 januari 
Opstapplaatsen
•Alphen aan den Rijn - Vogelpark Avifauna 
•Rotterdam - Metrostation Capelse Brug 
Verdere info bel 0172 469696

Een Hart Van Goud
Woensdag 15 November 2017

"Een Hart Van Goud" de nieuwe single van Marco de Hollander
Na de succesvolle feestsingles “Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht” en “Ik Voel Me Gelukkig” komt Marco de Hollander nu met de wondermooie single “Een Hart Van Goud”. Een volkse plaat pur sang, waarmee hij zijn schare fans zonder enige twijfel een bijzonder groot plezier zal doen. “Ieder mens zoekt warmte in zijn leven” is naast de openingszin van de single ook een belangrijk motto in Marco’s leven. De band met familie, vrienden en trouwe fans staat onvoorwaardelijk op de eerste plaats in zijn leven.
Peter van Noort, de tekstschrijver van deze single, schreef eerder voor onder andere Will Tura en John West. “Een Hart Van Goud” is opgenomen in de studio van Hans Aalbers en geproduceerd door Tom Peters van NRGY Music.
Zanger Marco de Hollander boek je rechtstreeks via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733.

Sieneke reikt Marco's album uit
Donderdag 2 November 2017

Tijdens het jaarlijkse ‘Sterren Gala’ in Sporthal De Vlinder in Ter Aar heeft Sieneke Peeters zaterdagavond 28 oktober het eerste exemplaar mogen uitreiken van het nieuwe album “Leef Je Droom” van Marco de Hollander.  Het album dat is opgenomen bij Hans Aalbers in Nederhorst ten Berg heeft 14 track met echte Marco de Hollander liedjes.


Op het album staan 3 leuke medleys zoals ‘De sfeer van toen’, ‘Zwieren en zwaaien’ en ‘Feest lekker mee’ medley.  Op het album staat ook een duet met Ronnie Tober, samen zingen ze een oude Ronnie Tober hit ‘Leven met jou’. Natuurlijk staan er nog 9 andere liedjes op en de laatst uitgebrachte single ‘Ik voel me gelukkig’ die nog steeds veel op de radio zenders te horen is.

Het ‘Sterren Gala’ dat voor de laatste keer werd gehouden in Sporthal de Vlinder was weer één groot succes.   Met een kleine 1000 bezoekers was het evenement geheel uitverkocht!  De fans van Het Nederlandse Lied konden naast hun eigen Marco de Hollander genieten van optredens van Perry Zuidam, Tamara Tol, Koos Alberts, De Alpenzusjes, Frans Duijts en Sieneke.  Op uitnodiging van gastheer Marco de Hollander kwam ook Stella Bos haar hit ‘De geboorte van mijn kleinkind’ zingen speciaal voor zijn ouders en zus i.v.m. de geboorte van zijn nichtje.

Inmiddels heeft Marco bekend gemaakt dat het Sterren Gala 2018 gehouden zal worden op 27 oktober 2018 in Sportcentrum Nieuwkoop.  Marco gaat hier groot uitpakken met o.a. Jannes en Marianne Weber.

Live in concert 2
Dinsdag 3 Oktober 2017


Op 2 oktober heeft BekendeArtiesten.nl de vlag uit gehangen. De kogel is door de kerk! Met gepaste trots mogen we jullie melden dat….LIVE IN CONCERT 2 er aan gaat komen in 2018. Net als in juni dit jaar, live met band, gaat Marco jullie weer een unieke avond laten bezorgen. 
Onder de noemer ‘Een avond om nooit te vergeten’ gaat Marco zijn fans verrassen, en meenemen door zijn mooiste liedjes!
Meer info volgt spoedig. Ben jij er ook bij?
Tot 25 mei 2018.


Marco op nummer 1 in België
Dinsdag 12 September 2017

Marco’s jubileumjaar kan nu al niet meer stuk. 15 jaar in het artiestenvak, een bomvolle agenda, een uitverkocht concert en een eerste succesvolle FanReis.  Na de hitsingle “Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht” was dit de 2de single die de volkszanger dit jaar uitbrengt. “Ik Voel Me Gelukkig” is wederom geschreven en geproduceerd door Tom Peters en opgenomen in de studio van Hans Aalbers.

Deze week ontvangt de populaire volkszanger het nieuws dat zijn single op nummer 1 staat in België. “De single ging de afgelopen week al heel hard in de NederlandstaligeTop 30 in Vlaanderen, maar dat die nummer 1 zou komen, was alleen maar dromen” vertelt Marco trots. “De optredens gaan ook in België gigantisch. Ik sta hier op grote festivals en super leuke podia’s. Ja wie had dit toch ooit verwacht, naast een succesvolle carrière in Nederland” vult De Hollander aan.

“In Nederland gaat de muzikale loopbaan ook als een speer. Ik treed super veel op, en ook in Nederland staat de single al weken in de hitlijsten” aldus Marco. Achter de schermen is De Hollander druk bezig met de opnames va zijn nieuwste album. Dit album wordt uitgereikt tijdens het SterrenGala 2017 op 28 oktober in Sporthal de Vlinder in het bijzijn van Frans Duijts, Sieneke, Koos Alberts, De Alpenzusjes en vele andere. Info over dit feest, bel 0172 604016.

 
Nieuw!
Laatste Video`s