Home > Boekingen
BoekingenMarco de Hollander wordt ook wel de "Vrolijkste Volkszanger van Nederland" genoemd.

Marco de Hollander weet met zijn oer Hollandse repertoire het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen.

Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een  mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop. Wanneer er een feestgarantie zou bestaan, dan zouden wij het geven op een optreden van Marco de Hollander.

Met talloze singles in zijn muziekportefeuille is Marco de Hollander één van de meest gevraagde feestartiesten van Nederland.

Boekingen: Bekendeartiesten.nl Tel: 078-6737733 of check www.bekendeartiesten.nl 

Een greep uit de hits van Marco de Hollander; 

Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht * Samen met jou * Geniet van de zon* Bij jou in je hart * Droomprins * Jij bent de leukste  * Twee armen en een zoen  * Achter de Wolken * Blijf gewoon jezelf * Over een uur * Ik zie altijd liefde in je ogen * Zet de boel maar op zijn kop * Mijn Vriend * Echte Vriendschap * Gooi nog een keer de glazen vol * Er is een wonder geschied * Het leven is te mooi * Rood zijn de Rozen * Kom je naar het feest * Kaarslicht en Rode Wijn * De Sneeuwwals * Speel nog een liedje Orgelman * Lekker Ding. 

bekendeartiesten.jpg

Senioren Meezing Show met Marco de Hollander

De vrolijkste volkszanger van Nederland trakteert het publiek op herkenbare Hollandse hits en uiteraard de liedjes uit lang vervlogen jaren. In een prachtig samengesteld programma van 2 x 30 minuten passeren mooie luister liedjes en heerlijke meezingers de revue.

Een greep uit het repertoire van Marco de Hollander:

Titels als: Foxie Foxtrot, Bedankt lieve ouders, Op de woelige baren, Heb je even voor mij, Huilen is voor jou te laat, Rode rozen, Daar bij die molen, De woonboot et cetera.

Liedjes van: Ronnie Tober, Vader Abraham, Corry Konings, Frans Bauer, de Havenzangers, de Vrijbuiters, Zangeres Zonder Naam, Johnny Hoes et cetera.

Marco de Hollander beschikt over een professionele geluidsinstallatie en het volumeniveau hiervan gaat altijd in goed overleg met de klant.

Deze Senioren Meezing Show van Marco de Hollander is bij uitstek geschikt voor verzorgings- en verpleegtehuizen, zorgcentra, seniorenmiddagen, dorpsfeesten, wijk- en buurtcentra, 55+ woongemeenschappen, ouderenmiddagen, zorginstellingen, boottochten, seniorenprogramma, jubilaris- en afscheidsfeesten, verjaardagen, activiteitencentra maar ook voor mensen met een beperking en gehandicapten instellingen.

Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl verzorgt de exclusieve boekingen. Bel 078 6737733

Klik hier voor sfeerimpressie Senioren Meezing Show; https://www.youtube.com/watch?v=v_uE3yfTuV8 


 
Nieuwsbrief
Naam:
Email:
Nieuw!
Laatste Video`s