Home

Live in Concert 2 erg succesvol
Woensdag 30 Mei 2018


Een optreden van Marco de Hollander staat bovenal bekend als één groot feest der herkenning. Aan meer dan 600 gasten liet de zanger afgelopen vrijdagavond in Theater Castellum te Alphen aan den Rijn zien dat hij meer in zijn mars heeft. Naast zijn feest repertoire, ontroerde Marco het publiek met
wondermooie ballades zoals “Een Engel Die Op Je Wacht”, “Fluister Zachtjes Mijn Naam” en “Bedankt Lieve Ouders”. Spraakmakende gastartiesten als Sieneke, de Havenzangers, Marlane en het 10 jarige accordeon talent Jamiro betraden het toneel. Dit alles werd live begeleid door een 7 koppige band.
Marco de Hollander kijkt terug op een zeer succesvolle avond en laat zien dat het levenslied leeft als nooit te voren.


SterrenGala 2018 op 27 oktober
Vrijdag 6 April 2018


Het feest van het jaar! Het ‘Sterren Gala 2018’ staat er weer aan te komen. Kom ook 27 oktober naar SportCentrum Nieuwkoop. Volop genieten van toppers van artiesten! Optredens van Marco de Hollander, Jannes, Marianne Weber, Johan Heuser, Erna Temming, Vinzzent en Ronnie Tober.

Kaarten alleen in de voorverkoop via 0172 604016.
Kaarten p.s. 25,00 euro.

Zaal open 19.00 uur
Feest start 20.00 uur

Locatie SterrenGala 2018:
Sportcentrum Nieuwkoop
Nieuwveenseweg 39A, 2421 LB NieuwkoopMarco de Hollander gastheer Philala Muziekfeesten
Donderdag 29 Maart 2018


Philadelphia is een landelijke zorginstelling. Philadelphia begeleidt mensen met een verstandelijke beperking en wil dat de cliënten mede dankzij hun werk gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. Omdat zij het belang van muziek in de zorg extra willen benadrukken startten zij Philala. 

Om het muziektalent binnen Stichting Philadelphia Zorg een podium te geven organiseert Philala een echte talentenjacht met de naam “Muziektalent van het Jaar”. In april en mei vinden hiervoor de regionale voorrondes plaats in Amsterdam, Dordrecht, Zuid-Scharwoude, Nunspeet, Bunnik, Meppel en Rijssen. Marco de Hollander ‘dé vrolijkste volkszanger van Nederland’ is tijdens deze gezellige regionale Muziekfeesten de gastheer en hij zal een geweldig optreden verzorgen. 

De beste optredens van de regionale muziekfeesten gaan naar de spet-te-ren-de finale! Die is op 20 juni in de Flint in Amersfoort. Een te gek Muziekfestival, in een echt theater met een prachtig podium en optredens van onder andere Marco de Hollander en niemand minder dan Frans Bauer . Dus dat gaat wat worden, want Marco en Frans weten wel hoe je een feestje bouwt!


Varen met Marco op 24 juni
Dinsdag 27 Maart 2018

Marco de Hollander neemt zondag 24 juni de liefhebbers van het Nederlandse lied mee voor een onvergetelijke, muzikale bootshow. Er wordt gevaren door het mooie Groene Hart van Nederland.
Aan boord wordt iedereen verrast met diverse gezellige optredens. 
Nieuw: dit jaar zijn er per dag twee tochten!

Eerste tocht is van 11.30 tot 15.00 uur en de tweede tocht is van 15.30 tot 19.00 uur.
Gasten tijdens de eerste tocht zijn; Belinda en Jose, en Patrick vd Corput
Gasten tijdens de tweede tocht zijn; Randy Blommaert, en Het Ijssel Duo 

Tijdens elke tocht krijgen de gasten een gratis bingo en loterij aangeboden. 
Opstappen; Onder de Albert Schweitzerbrug, Oudhoornseweg 102 te Alphen aan de Rijn, 
Opstappen eerste tocht om 11.00 uur.
Opstappen tweede tocht  om 15.15 uur
Fans die beiden tochten willen doen, kunnen op hun eigen plek blijven zitten!
Kaarten 25,00 euro per persoon, alleen in de voorverkoop via 0172 604016.

Dit wordt een avond...
Woensdag 7 Februari 2018

2017 was een geweldig jaar voor Marco de Hollander. Zijn singles “Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht”, “Ik Voel Me Gelukkig” en “Een Hart Van Goud” werden in totaal 500.000 keer gestreamd op Spotify, hadden 150.000 views op YouTube en stonden meer dan 30 weken in de Nederlandse hitlijsten. Afgelopen jaar was Marco meer dan 200 keer op het podium te zien met als hoogtepunten zijn eerste theaterconcert in Theater Castellum te Alphen aan den Rijn, het jaarlijkse Sterrengala, Dutch Valley festival en het Mega Piraten Festijn in het Gelredome te Arnhem.
Marco de Hollander belooft deze prachtige prestaties in 2018 minimaal te evenaren.
Zijn eerste single van het jaar “Dit Wordt Een Avond” is een meezinger van de bovenste plank. Producer Tom Peters (NRGY Music) is samen met Hans Aalbers en Ronald Moonen verantwoordelijk voor het verbluffende eindresultaat.
De videoclip van deze feestsingle is opgenomen in een sfeervol Amsterdam bij nacht.

 
Nieuw!
Laatste Video`s